Au apărut primele imagini oficiale cu cea de-a 4-a generație BMW X3

De Inna   |  15 Aprilie, 2024

Distribuie :

BMW a dezvăluit primele imagini oficiale cu viitoarea generație X3. Lansarea oficială este programată în acest an, iar noul model promite să aducă un design proaspăt și îmbunătățiri tehnice semnificative.

În imagini, putem observa o nouă semnătură luminoasă a farurilor LED și o grilă dublă revizuită, alături de mânere de uși noi, de tip clapetă. Partea din spate se remarcă prin stopuri cu design nou, cu o semnătură luminoasă în formă de litera Y, și plasarea numărului de înmatriculare pe bara de protecție.

Generația viitoare, cunoscută sub numele de cod G45, promite un coeficient aerodinamic îmbunătățit de 0.27, față de 0.29 la generația actuală. Îmbunătățiri notabile includ punți mai late și o structură mai rigidă a șasiului și caroseriei.

x
x
x
x

Pe plan tehnic, noul X3 va fi echipat cu bare anti-ruliu noi și va oferi opțional un șasiu adaptiv, inclusiv amortizoare controlate electronic. Alte îmbunătățiri tehnice includ o direcție îmbunătățită și noi sisteme de asistență și siguranță.

Modelul va fi construit pe platforma CLAR și va fi disponibil cu o gamă variată de motorizări, incluzând opțiuni pe benzină, diesel și hibride plug-in. De asemenea, va exista și o versiune electrică, iX3, cu o platformă distinctă.

Interioarele celor două versiuni vor fi diferite, iar detalii suplimentare despre noul model vor fi dezvăluite în viitorul apropiat. Lansarea oficială a noii generații BMW X3 este programată în săptămânile următoare.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x