Bentley a pregătit un Continental GTC vopsit în culorile curcubeului, în semn de susținere a comunității LGBT!

De Pavel   |  20 Iulie, 2020

Distribuie :

Bentley a prezentat decapotabila Continental GT Convertible finisată în culorile curcubeului. Noul model reprezintă un semn de susținere a comunității LGBT și va fi lansat oficial în ziua în care se fa celebra aniversarea paradei mondiale pentru susținerea minorităților sexuale. Totodată, Bentley anunță că va fi sponsorul paradei virtuale LGBT, care va avea loc în Marea Britanie pe data de 25 iulie.

Decapotabila specială Bentley Continental GT Convertible combină șase culori de la roșu la violet, designerii firmei britanice reușind să obțină treceri perfecte de la o nuanță la alta. Piesele cromate sunt acoperite cu luciu negru, la fel ca și oglinzile laterale, montanții, jantele și terminațiile eșapamentului.

Modelul păstrează unitatea V8 de 4.0 litri volum, capabilă să dezvolte 550 CP și 770 Nm. Resursele sunt gestionate de o transmisie automată cu 8 rapoarte și transmise către roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală. Astfel, accelerarea de la 0-100 km/h durează doar 4.1 secunde!

x
x
x