BMW anunță o serie de noutăți pentru mai multe modele din portofoliu. i7 obține o versiune nouă

De Inna   |  26 Mai, 2023

Distribuie :

Constructorul bavarez de automobile a pregătit o serie de noutăți pentru mai multe modele din gamă, care vor fi disponibile din vara acestui an. De asemenea, se preconizează o versiune nouă pentru limuzina i7. 

Limuzina cu zero emisii a bavarezilor va avea o nouă versiune, care va purta numele i7 eDrive50. Aceasta va propune 455 CP și 650 Nm. Aceste cifre sunt suficiente pentru a atinge 100 km/h timp de 5.5 secunde. Viteza maximă a noii versiuni este limitată electronic la 205 km/h. Iar potrivit producătorului, o singură încărcare va fi suficientă pentru a parcurge între 575 și 611 km. 

Plug&Share și Max Range

Pentru i7 și iX, BMW anunță funcția Plug&Charge. Această funcție presupune că atunci când conectezi mașina la o stație publică, încărcarea începe automat, fără să mai fie nevoie de instalarea unei aplicații. De asemenea, ambele modele vor beneficia și de Max Range. Care, odată activată, crește autonomia cu circa 25%. Adevărat este că odată cu activarea acestei funcții, se limitează puterea și anumite funcții de confort. 

Tot în vara acestui an, vor fi disponibile spre comandă X5 și X6 în versiune diesel, cu propulsor de 3.0 litri volum, șase cilindri în linie și un sistem mild-hybrid la 48V. Prin urmare, versiunea diesel va purta numele xDrive40d și va oferi 352 CP, și 720 Nm. Astfel, în condițiile create, SUV-urile germane vor atinge 100 km/h timp de 5.5 secunde. 

Pachet M Sport Pro

Modelele X1 și iX1 vor obține un pachet M Sport Pro, care include ornamente M High-Gloss Shadowline, spoiler spate M Sport, frâne M Sport cu etriere roșii sau albastre, centuri de siguranță M și, opțional, faruri LED adaptive. De asemenea, în gama acestor modele, precum și 2 Series Active Tourer, va apărea tapițeria Veganza, ce imită pielea. 

Nu în ultimul rând, paleta de culori a modelelor 3 Series, 2 Series Coupe și M2 va fi suplinită cu nuanțele BMW Individual Gri Frozen Pure și Albastru Frozen Portimao.