BMW publică noi imagini din Munții Alpi, unde se testează viitorul i5!

De Inna   |  29 Martie, 2023

Distribuie :

Viitorul BMW i5 este testat în apropierea Munților Alpi și chiar în apropierea Cercului Polar. Din cadrul testelor, constructorul bavarez a reușit să surprindă mai multe imagini care taie din răsuflare și le împarte cu noi. 

În acest an urmează să asistăm la lansarea celei de-a 8-a generații a modelului Seria 5. În premieră, modelul va primi și o versiune cu zero emisii. Deși mai trebuie să așteptăm un pic până la debut, bavarezii ne îndulcesc așteptarea cu o serie de imagini oficiale, surprinse în timpul testelor extreme. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Cum vedem și în fotografii, noua generație este testată în condiții de iarnă, în Suedia. Programul de teste a început încă în luna februarie a anului trecut și a durat aproximativ un an. În Suedia, mașina a reușit să parcurgă în jur de 3.000 km, cu plecarea din Munchen, Germania, sediul constructorului bavarez.

Deocamdată bavarezii nu au oferit alte detalii despre noua generație a modelului. Cunoaștem că va beneficia de tehnologia BMW eDrive de generația a 5-a, alături de tehnologie nouă pentru acumulatori, care promite un timp de încărcare mai mic în orice condiții de vreme.