Brabus a pregătit un adevărat monstru! Noul model dezvoltă 930 CP

De Inna   |  26 Mai, 2023

Distribuie :

Brabus a dezvăluit un nou pachet pentru Mercedes-AMG GT63 S E Performance. În urma modificărilor, modelul de performanță dezvoltă 930 CP și obține mai multe elemente de caroserie din fibră de carbon. Aici vorbim de elemente precum bară de protecție nouă, capace noi pentru prizele de aer, o grilă modificată și un eleron spate. 

x
x
x
x

Tot pe exterior, tunerul german a instalat un difuzor sub bara din spate, precum și jante exclusive de 21 de inch în față, respectiv de 22 de inch în spate. Mai mult, noul pachet presupune și o evacuare nouă, nivelul de zgomot al cărei poate fi acum controlat electric. Brabus a adăugat și o suspensie pneumatică specială, datorită căreia garda la sol a modelului poate fi coborâtă cu 20 mm. 

x
x
x
x
x
x
x
x

Cea mai așteptată modificare este sub capotă, unde germanii au modificat semnificativ propulsorul V8 de 4.0 litri. Pentru a oferi mai multă putere, Brabus a instalat propriile turbocompresoare și modul de comandă Brabus PowerXtra pentru fiecare cilindru în parte. Astfel, acum sistemul de propulsie dezvoltă 930 CP și un cuplu de 1.549 Nm. 

În aceste condiții, automobilul este capabil să atingă 100 km/h în doar 2.8 secunde, iar viteza maximă este limitată la 316 km/h. Potrivit tunerului german, prețul pentru noul Mercedes-AMG GT63 S E Performance constituie 323.435 euro.