Ce zici de o limuzină extravagantă BMW 750i în culoarea Fire Orange?

De Redactor AE   |  19 Aprilie, 2017

Distribuie :

Încă de la lansare, noul BMW Seria 7 în caroseria G11/G12 a fost maşina despre care spuneam că este cel mai non-limo şeptar produs vreodată, iar hainele sport îi sunt cele mai potrivite. O dovadă în ajutorul acestei afirmaţii, dar şi faptul că BMW nu ştie să facă limuzine, o vedeţi mai jos.

Chiar dacă are peste cinci metri lungime şi un interior super dotat cu tehnologii şi inovaţii de ultimă oră, care îţi asigură confortul desăvârşit, totuşi nu mi se suceşte limba să numesc acest 750i chiar o limuzină. În special după ce mama uzină i-a aplicat o nuanţă foarte deosebită Fire Orange.

Dealerul din SUA care a comandat maşina a ridicat lista de dotări până la pragul de 135.030 de dolari. Aici a fost inclus şi motorul V8 twin-turbo, care dezvoltă în jur de 445 cai putere, jantele 21 inch, accesorii din carbon, accente de shadow line în locul celor cromate, pachetul M Sport, lemnul masiv, tapiţeria din piele cu cusături în formă de carouri, scaunele cu funcţia de masaj, blocuri optice LED, plafonul panoramic Sky Lounge sau instalaţia audio Bowers & Wilkins.

Cu accentul pe performanţă, "limuzina" sprintează de la zero la 60 mile (96 kmh) în oar 4.6 secunde, iar viteza maximă a rămas limitată la 250 km/h.