Cererea pentru noul Spectre este prea mare! Dacă comanzi acum, primești automobilul în 2025

De Inna   |  22 Mai, 2023

Distribuie :

Șeful Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos, afirmă că cererea pentru primul automobil electric al mărcii britanice este atât de mare, încât clienții care îl vor comanda acum, îl vor primi cel mai probabil abia în 2025. 

În octombrie 2022, Rolls-Royce a lansat primul model cu zero emisii. Vorbim despre Spectre, care a stârnit o sumedenie de reacții pozitive printre internauți. Modelul a fost primit pozitiv de către clienți și ba mai mult, cererile pentru acesta au devenit imprevizibil de mari. Doar că, numărul mare de comenzi este direct proporținal cu timpii de așteptare. 

De exemplu, clienții care vor comanda un Spectre, cel mai probabil că îl vor primi în 2025. Asta în contextul în care asamblarea unui Rolls-Royce durează între 12 și 15 luni, fiind construit în mare parte manual. 

"Cine comandă azi un Rolls-Royce Spectre, îl va primi, probabil, în 2025", a declarat șeful mărcii britanice.

Reamintim că Rolls-Royce Spectre este dotat cu un sistem de propulsie care dezvoltă 585 CP și 900 Nm, suficient pentru a atinge 100 km/h în doar 4.5 secunde. Iar ce ține de autonomie, modelul poate parcurge până la 520 de kilometri cu o singură încărcare.