Chevrolet anunță că se pregătește de prezentarea unui pick-up cu motor de numai 1.2 litri volum!

De Pavel   |  28 Noiembrie, 2022

Distribuie :

Chevrolet a anunțat curânda prezentare a noului pick-up numit Montana. Mașina se va echipa cu un motor de numai 1.2 litri volum, este produsă pentru America de Sud, și promite să uimească prin economie.

Chevrolet Montana este construit pe platforma GEM cu tracțiune față, care deja este folosită pentru modelul Tracker. Acest lucru înseamnă că tracțiunea integrală nu va fi disponibilă nici opțional. Ba mai mult, nici alt motor decât cel în 3 cilindri turbo de 1.2 litri volum, nu va fi oferit clienților. Puterea generată va fi gestionată de o transmisie automată cu șase trepte.

x
x
x

 

Promisiunile unei economii record conform standardelor segmentului ar trebui percepute în contextul pieții, unde principalii concurenții al lui Montana vor fi modelele accesibile Renault Oroch și Fiat Toro. Astfel, hibridul Ford Maverick va deține cu siguranță locul de frunte în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil.

Nivelurile de echipare și prețurile lui Chevrolet Montana vor fi probabil dezvăluite în decembrie, iar livrările vor demara pe aprcursul lui 2023.

 

Recomandate:

Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028 - Photo
Noutăți
Nissan intenționează să lanseze un model dotat cu baterii solide în 2028

În 2028, niponii de la Nissan intenționează să lanseze un model echipat cu baterii în stare solidă. În acest mod, constructorul nipon vrea să facă pasul spre o baterie litiu-ion

Inna