Chevrolet Camaro Exorcist, by Hennessey Performance, sprintează de la 0 la 100 km/h în 2.2 secunde! (VIDEO)

De Redactor AE   |  1 Iunie, 2020

Distribuie :

Urmărind comercialul video de mai jos, îți dai seama ușor că tunerul din Texas, Hennessey Performance nu se pricepe deloc la regizare și filmări. În schimb, sunt ai naibii de buni la modificat mașini!

Și chiar, de ce ai avea nevoie de reclame pompoase și materiale video suculente când ai un nume notoriu și cine apelează la serviciile de tuning prestate de Hennessey, nu o face în urma unui videoclip devenit viral pe YouTube. Cu toate astea totuși, personal, mi-ar plăcea să văd un filmuleț mai emoționant.

Dar, subiectul e despre mașină și nu despre video, iar mașina din cadre este una foarte specială: Camaro Exorcist! Și știți de ce a fost numit astfel? Pentru a le da în obraz celor de la Dodge care au modelul Challenger SRT Demon! Exorcistul vine astfel să distrugă demonii!

Chevrolet Camaro ZL1 a beneficiat de un tratament special, despre care multe detalii nu se cunosc, însă trebuie menționat că motorul de 6.2 litri, a primit un supercharger nou de 2.9 litri volum, iar puterea V8-ului a atins cote impresionante acum. Nu mai puțin de 1.000 de cai putere și 1197 Nm de cuplu motor sunt disponibile oricând sub pedala de accelerație.

Americanii susțin că Exorcist-ul accelerează de la zero la prima sută în doar 2.2 secunde iar viteza maximă atinsă este de 350 km/h. Și toată nebunia asta este posibilă într-un sportcar cu tracțiune doar pe puntea spate!

Ah și încă un aspect important, sfertul de milă, cei 402 de metri de dragstrip, Camaro de la Hennessey Performance îi poate parcurge în 9.57 secunde înregistrând o viteză de 237 km/h la ieșire.

https://www.youtube.com/watch?v=AS1dFW4YdHI&feature=emb_title