Constructorul TOGG publică imagini oficiale și informații despre primul vehicul pur electric produs în Turcia

De Pavel   |  8 Noiembrie, 2022

Distribuie :

Producătorul auto turcesc TOGG, publică imagini oficiale cu primul SUV electric contruit de o marcă turcească. Noul model promite să asigure o autonomie de circa 500 km, iar debutul acestuia este programat pentru martie 2023.

În prezent, SUV-ul se află la etapa de prototip, însă cei de la TOGG vor să trezească cât mai mult interes astfel că demarează campania de promovare a acestuia.

Așadar, viitorul SUV turcesc se vrea rival al lui BMW iX3 și Mercedes EQC. TOGG anunță că noul model va fi disponibil în versiuni cu un singur motor sau cu două motoare electrice. De asemenea, vor fi disponibile și două opțiuni de capacitatea bateriei.

x
x
x
x
x
x
x

 

În funcție de bateria bifată, clienții se vor bucura de o autonomie de 300 km, sau circa 500 km, valoare calculată în ciclul WLTP. DIn păcate, turcii încă nu onfomrează despre caracteristicile motoarelor sau timpii de încărcare.

 

Înainte de lansarea oficială pe piață, TOGG va deschide pre-comenzile pentru noul model în februarie 2023. Mașina va putea fi procurată doar prin aplicația TOGG Care, iar clienții vor putea testa mașina în cadrul unor locații speciale, numite "puncte de experiență."

În primul an de producție, constructorul se așteaptă ca numărul de mașini produse să fie cuprins între 17 și 18 mii. Mai mult, TOGG dorește să construiască peste un milion de mașini până în 2030.