Cum a fost la DSTRCT, unul dintre cele mai apreciate evenimente auto din România la care am participat și noi!

De Pavel   |  17 Iunie, 2022

Distribuie :

Pentru că redacția AutoExpert este una care nu doar scrie despre mașini dar și trăiește cu pasiunea pentru ele, fiecare membru din echipa noastră are o mașină de suflet la care în timpul liber alege să-i facă unele modificări, îmbunătățiri sau lucrări de mentenanță.

De mulți ani suntem printre cei cu adevărat pasionați de mașini, participăm la evenimente auto, facem parte din cluburile de automobiliști din țară și susținem personal dezvoltarea și promovarea unei culturi auto de calitate în Republica Moldova.

În ultimii doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus, toate mașinile deosebite au stat mai mult în garajuri din cauza carantinei și restricțiilor, care au pus pe pauză evenimentele și festivalurile auto. Anul acesta însă, asistăm la o adevărată avalanșă a acestora atât în țară cât și peste hotare.

Propunerea de a merge la DSTRCT un evenimet apreciat mult de pasionații auto din România a venit de la bunul meu prieten Alex Bodean, proprietarul unui BMW Seria 3 E30 impecabil, poate cel mai frumos și îngrijit de la noi.

Nu am stat mult pe gânduri și am acceptat provocarea, după care au urmat pregătirile pentru eveniment. Am polișat din nou jantele, am ajustat setările suspensiei, am efectuat o revizie a stării tehnice a mașinii și iată că deja venise ziua X, în care trebuia să mergem la drum.

x
x
x

 

Din motiv că drumurile noastre sunt cam problematice pentru mașinile Stance, am decis să mergem noaptea, pentru a evita traficul mare, dar și vremea caniculară care te obosește și mai tare la drum lung. 

Drumul a fost ușor. Am trecut rapid vama Leușeni-Albița unde am fost întrebați de vameși unde plecăm cu aceste mașini vechi, și am primit urări de succes când au auzit că mergem să reprezentăm țara la un eveniment auto.

Ajunși în București am răsuflat ușor, am spălat mașinile și la 9 dimineața eram deja în Terminalul Multimodal Străulești, acolo unde am fost întâlniți și salutați cu căldură de organizatorul evenimentului Vlad.

Ulterior ne-am întâlnit și cu alți băieți de la noi care au pornit la o oră diferită de noi din diverse motive, dar într-un final am creat o gașcă adevărată de oameni uniți de o pasiune.

Pe parcursul a celor două zile de eveniment ne-am bucurat să vedem multiple mașini modificate, rare și chiar exotice, toate prezentându-se într-o stare exemplară. Aici vorbim despre tot soiul de modele, începând cu Golf I și II, terminând cu Ferrari și Porsche pregătite de curse de circuit!

x
x
x

Am reușit să ne revedem prietenii români cu care ne știam de la alte evenimente anterioare dar și să ne facem cunoscuți cu oameni noi, fiecare având o mașină specială cu istoria sa unică, cu care ne-am împărtășit reciproc impresiile.

Sperăm ca acesta să nu fie ultimul eveniment la care participăm în acest an, iar dacă stelele se vor alinia vom avea festivale auto de acest gen cu invitați din alte țări chiar la noi acasă!

În continuare vă las să admirați din fotografiile cu detaliile mașinilor de la DSTRCT, pregătite de prietenul nostru Adrian niceride.co și vă îndemnăm să îi dați un follow pe contul său de instagram unde găsiți și mai multe fotografii cu mașini deosebite.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x