(FOTO) Vezi cum a fost la Streetmaniacs, eveniment auto organizat în România!

De Inna   |  19 Septembrie, 2022

Distribuie :

În perioada 9-11 septembrie curent, s-a desfășurat un eveniment auto la Constanța, România. În pofida sutelor de kilometri și drumurilor deloc perfecte, șapte mașini cu plăcuțe moldovenești au pornit spre un eveniment mult așteptat. 

Streetmaniacs All Stars este un eveniment care a adunat aproape 200 de mașini tunate în moduri diferite. Trebuie să menționăm că în acest an, în premieră au fost prezente și mașini pregătite pentru off-road. Totuși, cel mai mare accent s-a pus pe mașinile tunate cu un aspect exterior plăcut, fără carențe și cu dotări cu adevărat captivante. Pentru a vă crea o imagine generală despre eveniment, vă anexăm un video de la ediția din 2019. 

Pe parcursul evenimentului s-au desfășurat trei concursuri: Loudest Pipes, Limbo și Best Car of the Meeting. În cadrul concursului Loudest Pipes, proprietarii de automobile s-au "bătut" pentru cel mai gălăgios eșapament. Apropo! Nu era suficient să fie doar gălăgios, dar și să fie plăcut la auz. La această categorie, premiul mare l-a luat un Golf 3 GTI cu plăcuțe de înmatriculare moldovenești! 

Despre Limbo nici nu știu dacă e necesar să vin cu explicații. :) Organizatorii au premiat cea mai joasă mașină din cadrul evenimentului. A participat fiecare doritor. Și câștigătoare a ieșit o Mazda MX-5, din prima generație, cum au spus și organizatorii "nici nu ne-am așteptat la așa rezultat". 

x
x

Cel mai captivant a fost momentul când proprietarii de mașini au concurat pentru titlul "Best Car of the Meeting". Aici regulile au fost mai stricte un pic. Toți participanții au avut dreptul la vot. Respectiv, cinci mașini au fost alese din partea participanților, iar alte cinci din partea organizatorilor. În prima etapă a concurat un Audi A4 Touring cu Golf 3 GTI, ulterior un BMW E36 cu un BMW E31, următoarea etapă a fost un Golf 4 R32 și un BMW M3 E36, iar ultimile mașini au fost un BMW E30 Touring și un BMW E21. 

x
x
x
x
x

În final au rămas două Golfuri. Golf 3 GTI și Golf 4 R32. GTI dotat cu suspensie, motor, tracțiune, transmisie până și cu interior de Audi S3. Între timp, celălat Golf este un R32 veridic, dotat cu suspensie pneumatică, interior schimbat și cu modificări la capitolul tehnic. Atât participanții, cât și organizatorii au trecut printr-un amalgam de emoții pentru a alege mașina câștigătoare. Aplauze, susținere, discuții și la un moment dat liniște... câștigătorul este Golf 3 GTI, cu numere moldovenești! 

x
x
x
x
x
x

Iar ce ține de celelalte mașini participante de la noi, a fost prezent un BMW Seria 3 (F31), BMW Seria 7 (E32), BMW Seria 3 (E36), BMW X5 (E53), VW Golf 3 GTI, VW Golf 3 Turbo, VW Golf 4 Break. La acest moment, nu ne rămâne decât să planificăm noi călătorii cu mașinile la care lucrăm intens an de an! 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x