Dacia Logan va fi vândută pe piața din America de Sud sub numele nou de Renault Taliant

De Pavel   |  29 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Pe lângă piețile din Europa și cea a Rusiei, Dacia Logan este comercializată inclusiv în țările din America de Sud. Acolo, acesta este vândut cu logo-ul Renault, însă în viitorul apropiat francezii planifică să-l livreze clienților cu noul nume Taliant.

Pe diverse rețele de socializre și forumuri, deja au fost publicate o serie de schițe cu noua versiune a lui logan dedicată Americii de Sud, însoțite de numele Taliant. Astfel, imaginile anticipează decizia constructorului de a modifica strategia pentru țările din afara Europei.

Spre deosebire de Dacia Logan, Renault Taliant propune o serie de modificări estetice în partea frontală la nivelul farurilor și al grilei, dar și la posterior. Acesta va fi vândut în special în Brazilia, dar și în alte țări din America de Sud, iar potrivit unor zvonuri ar putea ajunge chiar și în Africa de Sud.

 

Recomandate:

Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți? - Photo
Sociale
Ce ziceți dragi automobiliști? Bucuroși de noile prețuri la carburanți?

Au răbdat cât au răbdat, și răpuși de probleme financiare grandioase, pentru a ieși din colapsul și deficitul de bani, unele companii petroliere au decis că ”e timpul să acționeze”.

Redactor AE