De Revelion venim cu sugestii de cadouri preţioase pentru orice pasionat!

De Redactor AE   |  27 Noiembrie, 2015

Distribuie :

Cu siguranţă că, printre cititorii fideli AutoExpert, se numără şi câţiva pasionaţi înrăiţi de automobile şi tot ce mişcă în jurul lor! Ei bine, materialul de mai jos este dedicat vouă, celor cu benzina în sânge şi sunete de motoare la alarmă! Iar dacă nu te regăseşti aici, atunci ar fi bine să citeşti cu mare atenţie acest articol, pentru că s-ar putea să îţi prindă bine! Deci, în cele ce urmează venim cu o sugestie de cadouri preţioase pentru orice pasionat!

VolanAmatorii de Formula 1 vor fi cei mai fericiţi dacă de Crăciun te prezinţi la ei în vizită cu un asemenea volan. Este o replică realizată la scara 1:1 a unui instrument de înaltă precizie, regăsit pe bolidul de Formula 1 McLaren MP4-27. Producătorii au ţinut cont de fiecare detaliu, iar acest lucru a dictat şi preţul final care se ridică la 2.000 de euro. Frumos cadou nu?

10-cadouri-senzationale-de-craciun-pentru-f5fed23dd649828247-0-0-0-0-0

Robotul de pornit la recePentru cei mai practici, se propune acest Cyntur JumperPack Mini, care este un robot ce ajută la pornirea motorului la rece. Deşi are dimensiunile unei cărţi de buzunar, acesta ascunde un acumulator de o capacitate uriaşă de 250 de amperi astfel că nu te lasă niciodată la greu. Chiar şi preţul este unul mai pământesc de numai 105 dolari!

10-cadouri-senzationale-de-craciun-pentru-0e8e823dd5ef07c4b8-0-0-0-0-0

LEGO kitDa, un LEGO, pentru că şi bărbaţii pot fi (şi sunt) copii, chiar dacă au crescut din Pampers-uri. Mai ales dacă vorbim de un set LEGO Ferrari F40 pe care oricine l-ar asambla de la zero cu mare drag şi dedicaţie. Ce-ar fi mai frumos decât să stai în voia ta, sub brad, cu luminile palide şi miros de iarnă, cu propriul Ferrari F40? Şi nici preţul nu muşcă, abia dacă ajunge la 100 de dolari, mai exact 99USD!

10-cadouri-senzationale-de-craciun-pentru-ee07123dd5f10b2a2f-0-0-0-0-0

Ceasul Tag Heuer MP4-12CIndiferent că eşti sau nu, pasionat de accesorii cum sunt ceasurile de mână, acest "obiect" nu are cum să treacă neobservat pe lângă tine! Iar dacă eşti pasionat de ambele, şi ceasuri şi maşini, atunci exemplarul din imagini, realizat într-un număr de numai 1.000 de bucăţi, trebuie să se regăsească şi în colecţia ta de acasă. McLaren by Tag Heuer MP4-12C, un ceas deosebit care ne aduce aminte de maşinile de competiţie, cu cadranul din carbon, ecran din cristal, mecanism Dubois şi materiale de înaltă calitate. Preţ...11.187,5 Euro!

10-cadouri-senzationale-de-craciun-pentru-c109523dd7418c14c3-0-0-0-0-0

Mănuşile Vintage OMPVrei ceva mai accesibil? Vezi aici mănuşile sport vintage, produse de OMP. Pe lângă funcţionalitatea ireproşabilă a mănuşilor de condus, acestea mai au şi un aspect estetic foarte special şi rar întâlnit! Nu vom intra prea mult în detalii pentru că la preţul la care se vând, ai putea să ne povesteşti chiar tu mai multe. Le găseşti începând cu 30 de dolari!

59f8cc42f01870a7d9e19a428136768f

Macheta Bugatti.Nu eşti fan Ferrari? Ok, e de înţeles! Atunci vezi aici o adevărată bijuterie, produsă de unii dintre cei mai mari specialişti în machetele auto, Amalgam. Iar creaţia din imagini este un Bugatti 57G Tank, o maşină istorică produsă în 1936 şi realizată la o scară de 1:8! Aflaţi că nu doar maşinile reale Bugatti sunt scumpe, ci şi miniaturele. În cazul nostru vorbim de o "jucărie" al cărei preţ depăşeşte costul unui BMW E60 pe piaţa locală şi se ridică la 6.350 de lire sterline...Oare mai putem vorbi aici de cadouri? Nu cred :D

10-cadouri-senzationale-de-craciun-pentru-4fac123dd64b0ef8d8-0-0-0-0-0

Un set de scule profesionisteCu aşa cadou, nu prea ai cum să dai greş! Fie că alegi să te premiezi singur pe tine, sau ai un amic căruia ştii că i-ar prinde extrem de bine, setul de chei auto este probabil cel mai util lucru dăruit de sărbători. Şi chiar dacă până acum, nu obişnuiai să te bagi pe sub maşină, acum vei avea un motiv în plus să mai deschizi odată capota! În ce priveşte preţul acestora, un set de instrumente profesioniste începe de la vreo 2000 de lei şi poate ajunge mult mai sus, însă totul depinde de voi şi de gradul de "pasionat".

res_c5424b3aae4696436e4535caa93db2e7_full

Pompa electrică de roţiTe-ai mira să afli că în ziua de astăzi foarte puţini automobilişti mai au o pompă de roţi în portbagaj. Nu vorbim de aia clasică, mecanică de mână, ci unele mai moderne, electrice. Dimensiunile compacte ale acesteia fac posibilă integrarea ei chiar şi în cel mai îngust loc din portbagaj, iar astfel, la drum lung, ştii că poţi avea încredere nu doar în roata de rezervă!

491888_x800

N-ai ales nimic? Mai ai o şansă! Ultima variantă le rămâne în rezervă celor care nu ştiu ce să aleagă dar nici suma de bani disponibilă nu îi ajută prea mult. În acest caz, o plimbare prin showroom-urile dealerilor auto din ţară ar trebui să vă inspire. În vitrinile importatorilor oficiali veţi găsi o mulţime de accesorii, utile şi mai puţin utile, ustensile, cosmetică auto şi chiar haine sau echipament special!

zoom

Ei bine, dragii noştri, acestea au fost doar câteva dintre sumedeniile de idei pe care vi le-am putea înşira pe "foaie". Bineînţeles că există alte mii şi mii de cadouri, nu doar plăcute dar şi utile oricărui pasionat de automobile, chiar dacă acestea nu se regăsesc în lista de mai sus. Cel mai important, este să fie dăruit din suflet! Aveţi grijă la drum şi multă baftă vă dorim!