Deși proaspăt lansat, Kahn Design deja s-au gândit la modificări pentru noul Land Rover Defender

De Auto Expert   |  10 Iunie, 2020

Distribuie :

Nu a reușit bine să apară pe piață că l-au și modificat!

Pare-se că abia a reușit să părăsească linia de asamblare și a ajuns direct la atelierele de tuning. Britanicii de la Kahn Design au luat un Land Rover Defender tocmai ”scos din cuptor” și i-au aplicat deja primul strat de glazură. 

Defender-ul a fost decorat (da da, decorat) cu roți masive de 22 țoli, geamuri fumurii și aplicații ce imită fibra de carbon pe elementele exterioare. Chiar dacă poartă numele unui legendar vehicul de off-road, ce vedem în imagini este exact inversul acestei laturi - cu accentul pe estetică și frumusețe și în detrimentul performanțelor pe teren accidentat.

Alegerea culorii este evidentă – negrul prinde bine în orice situație și îi oferă un aspect mai agresiv. Pentru moment, elementele de propulsie rămân cele stock, dar nu este exclusă o nouă apariție sub capotă. Nu de alta, dar pentru a armoniza look-ul și motorizarea e nevoie de ceva mai multă putere. Ce arată bine staționar arată bine și în mișcare!

Pentru cei ce consideră update-ul temperat, reprezentanții atelierului promit că un pachet de modificări mai actual și standardizat va fi disponibil curând. Chiar și cu modificările actuale mașina pare foarte dinamică, croită atât pentru ”junglele” urbane cât și pentru cele tropicale. Oriunde nu s-ar ivi ocazia de a-l întâlni, acesta pare pregătit situației, fie vorba de lumina reflectoarelor și blițurile aparatelor foto sau de o cărare montană. 

x
x
x
x

 

Recomandate:

(VIDEO) Un șofer de rută a fost depistat în stare de ebrietate volan. Ce spune Poliția - Photo
Sociale
(VIDEO) Un șofer de rută a fost depistat în stare de ebrietate volan. Ce spune Poliția

Potrivit oamenilor legii, ieri, în jurul orei 13:00, un șofer de autobuz de pe ruta Chișinău - Cruzești a fost depistat la volan în stare de ebrietate. Fiind supus testului alcoolscopic, r

Inna