După faptă și răsplată! Un șofer a luat la pumni pietonii care traversau strada neregulamentar

De Inna   |  17 Ianuarie, 2023

Distribuie :

În contextul numărului mare de accidente cu implicarea pietonilor, șoferii au început să "educe" pietonii. Trebuie să recunoaștem că fiecare șofer își are metodele lui. Un astfel "moment de educare" a fost surprins pe camerele de luat vederi. 

Problema pietonilor care nu trec strada regulamentar, este una globală. În orașul ucrainean Dnipro, a fost captat un moment cum trei persoane trec strada neregulamentar, iar una dintre persoane era cât pe ce să fie tamponată de un automobil. Impactul a fost evitat, însă șoferul a decis să ofere o "lecție" pentru pietoni. 

Astfel, din imaginile video putem observa că șoferul a oprit mașina și efectiv s-a luat la bătaie cu persoanele care traversau strada neregulamentar. Este oare un exemplu de cum trebuie de procedat sau nu? Și cel mai important, cum procedăm cu persoanele care evită trecerile pentru pietoni și își supun viața sub risc? 

Reamintim că reprezentanții MAI au propus o serie de măsuri pentru a preveni accidentele cu implicarea pietonilor. Doar că, de regulă, vinovați se fac șoferii.