FEMEIE LA VOLAN! Vinovată de accident dar nepăsătoare de starea celuilalt şofer!

De Redactor AE   |  30 Noiembrie, 2015

Distribuie :

Camera de bord a unui automobil implicat în traficul rutier a surprins momentul unui impact violent între două automobile. Potrivit sursei, accidentul ar fi avut loc în data de 29 noiembrie curent, în intersecţia străzilor Alecu Russo şi N. Dimo din capitală. Din imagini putem vedea clar că vinovată de accident se face şoferiţa automobilului de model Volvo!

Culmea, femeia, care nu s-a asigurat atunci când a efectuat manevra la stânga, a coborât din maşină pentru a-şi inspecta gradul de prostie şi rezultatele mainfestării acesteia pe drumurile publice, fără însă să-i pese de starea celuilalt şofer. În urma impactului automobilul Volvo a fost deteriorat semnificativ, dar airbag-urile s-au activat şi din ce se poate vedea, atât şoferiţa cât şi pasagerii săi sunt bine şi nevătămaţi.

Mai grav însă, pare a fi şoferul aflat la volanul dubiţei Volkswagen, care în urma impactului s-ar fi lovit cu capul de partea metalică a caroseriei iar în rezultat a cedat controlul maşinii şi a tamponat un alt automobil staţionat la semafor.