(FOTO) Cadillac a lansat noua sa berlină CT6, care va fi disponibilă exclusiv în China!

De Inna   |  30 Mai, 2023

Distribuie :

Constructorul american de automobile a lansat o nouă berlină, Cadillac CT6, pe care o va oferi doar pe piața chineză. Modelul de lux va avea un motor relativ mic, care va oferi 233 CP. În schimb, modelul va obține o tehnologie nouă la bord, precum ecranul de 33 inch. 

Noua generație a lui CT6 obține un design revizuit, în special în partea din față, unde are un look mai agresiv. Tot aici avem și faruri LED subțiri, alături de lumini laterale amplasate pe plan vertical. În această orientare sunt montate și stopurile. 

x
x
x
x
x
x

În habitaclu se evidențiază ecranul de 33 inch, care îndeplinește două roluri simultan: rolul de instrumentar digital și de comandă al sistemului multimedia. Totodată, berlina de lux primește sistemul de pilot automat Super Cruise, oglindă retrovizoare digitală și Magnetic Ride Control 4.0 pentru reglarea suspensiei adaptive. Ce ține de tapițerie, clienții o pot alege în câteva culori: roșu, negru sau bej. Mai mult, în interior se regăsesc elemente decorative din lemn, iluminare ambientală cu 26 de culori și un sistem audio AKG. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Un moment mai puțin plăcut e că modelul de lux este disponibil cu o singură motorizare. Aici vorbim despre o unitate de 2.0 litri, aspirată turbo, cu 4 cilindri și care dezvoltă 233 CP. Motorul este cuplat exclusiv la o cutie automată cu 10 trepte. Deocamdată, Cadillac nu a dezvăluit performanțele noului model.

În China, prețul pornește de la aproximativ 47.400 de euro.