(FOTO) Mitsubishi a lansat noua generație Outlander pentru piața din SUA

De Pavel   |  19 Februarie, 2021

Distribuie :

Mitsubishi lansează cea de-a patra generație a modelului Outlander pentru piața din SUA. Noul SUV este și primul model al niponilor dezvoltat după încheierea parteneriatului cu Nissan.

La capitolul design observăm mai multe elemente la dezvoltarea cărora inginerii s-au inspirat de la conceptul ENgelberg Tourer, iar unele detalii te duc cu gândul la modele din trecut, precum Lancer Evolution X sau Pajero.

Interiorul SUV-ului folosește materiale și finisaje de calitate, precum pielea semi-anilină ori ornamentele din aluminiu prezente la nivelele superioare de echipare. Instrumentarul de bord digital este proiectat printr-un display de 12.3 inch, Head-up Display-ul, butoanele sistemului de climatizare, selectorul transmisiei CVT și ecranul de 8 inch (opțional de 9 inch) al sistemului de infotainment au fost împrumutate de la Nissan Rogue/X-Trail.

Mitsubishi Outlander în cea de-a patra generație este așteptat să apară curând și în Europa, astfel că există șanse mari ca designul exterior și interior să fie preluat în totalitate de la versiunea americană.

Sub capota Outlander-ului se regăsește un benzinar de 2.5 litri volum capabil de 184 CP și 245 Nm. Puterea propulsorului este gestionată de o transmisie CVT și transmisă către roți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală Super All-Wheel Control, inclus în pachetul standard.

Pe sfârșit, menționăm că viitorii proprietari se vor bucura și de pachetul de sisteme de asistență suficient de generos. Printre acestea se numără: un pilot automat adaptiv, păstrarea benzii de circulație, frânare automată de urgență, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de avertizare la coliziune sau avertizare la părăsirea benzii de rulare.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x