(FOTO/VIDEO) Vezi cum a fost la etapa de Drag Racing organizată de BMW Club Moldova în memoria pilotului Denis Shurganov

De Pavel   |  27 Iulie, 2022

Distribuie :

Evenimentele din sportul auto se țin lanț în acest an, iar acest lucru nu poate să nu bucure pasionații auto. Cel mai recent a avut loc duminica trecută, într-o locație iconică pentru darg racing-ul moldovenesc, în memoria pilotului auto Denis Shurganov.

Vorbim despre etapa de drag racing, care ca și cele mai spectaculoase evenimente din sportul auto din acest an, este organizată de BMW Club Moldova!

Așadar, ziceam de celebra locație. Drumul de sub podul de la Telecentru, a devenit legendar la mijlocul anilor 2000, după ce pe acea porțiune de carosabil au început să se desfășoare cursele de drag racing, printre participanți fiind și regretatul pilot al unui BMW Seria 3 E36, Denis Shurganov.

Ulterior, această disciplină auto și-a găsit alte locații, pentru a putea strânge mai mulți spectatori și a nu deranja liniștea publică. Însă duminică, aveai impresia că te-ai teleportat înapoi în 2007, savurând aproape aceeași atmosferă, unde doar mașinile moderne și multitudinea de smartphone-uri care filmau cursele, îți aduceau aminte că suntem în 2022.

Cât despre mașini, am putut vedea de toate, de la vechea Honda Civic în caroseria EG, până la noul Audi R8, însă decât mult să vă povestim, mai bine să vă arătăm, în poze și video făcute la fața locului!

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

Recomandate:

Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric! - Photo
Noutăți
Volvo publică primele imagini cu viitorul XC90 pur electric!

Viitorul Volvo XC90, dotat cu un sistem de propulsie electric, a apărut într-o serie de imagini patentate. Potrivit unor zvonuri, denumirea noii generații ar putea fi EXC90.  x

Inna
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB - Photo
Noutăți
Bentley afirmă că a început producția lui Bentayga EWB

Constructorul britanic de automobile susține că a demarat producția lui Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie. Se spune că pentru a realiza un exemplar, inginerii au nevoie de 1

Inna