(Galerie Foto) Noile Dacia Sandero și Dacia Logan, văzute pe VIU!

De Redactor AE   |  7 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Judecând după reacțiile cititorilor, se poate spune cu siguranță că noile modele Dacia Logan și Dacia Sandero sunt așteptate cu sufletul la gură peste tot, inclusiv și în Moldova. Iată de ce, la prima ocazie de a le vedea pe viu, am luat cu noi și o galerie de poze cu cele două mașini de la Mioveni. 

Da! Au ajuns în showroom, doar că nu la noi. Pozele de mai jos au fost făcute în Iași, destinația favorită a moldovenilor și capitala Regatului României între 1916-1918. Prima impresie - Ok, ieftin, dar OK și...accesibil și pare că nu e chiar atât de rău. Practic la un preț de puțin peste 10.000 de euro, viitorii proprietari vor primi cam tot ce au nevoie într-un automobil modern, sistem infotainment, navi, multimedia, cruise control, sisteme de siguranță (4 airbaguri), senzor ploaie, senzor lumină, faruri cu pornire automată, asistenți parcare, un look proaspăt, comenzi electrice, și poate cel mai de preț - sentimentul de mașină nouă! 

Imaginile nu vor reda mirosul de interior, și cel mai probabil că nici calitatea materialelor de interior nu va putea fi corect apreciată, însă cel mai important e că sunt ”naturale”. Fără pic de retuș, fără contraste accentuate și fără condimente...

Dacia Sandero Stepway în dotarea din imagini costă 10.882 de euro, iar Logan-ul 11.210 de euro. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x