Genesis debutează în China, lansând 3.281 de drone și stabilind un nou record mondial

De Sergiu   |  6 Aprilie, 2021

Distribuie :

Brandul de lux Genesis marchează debutul oficial pe piața din China într-un mod spectaculos. În cadrul unui eveniment susținut la începutul lui aprilie la Shanghai International Cruise Terminal, marca și-a redefinit identitatea brandului printr-un show incendiar, cu implicarea miriadelor de drone.

Cu doar câteva zile în urmă, Genesis a prezentat un nou concept, un GT electric de performanță. Surprizele însă nu se opresc aici.

Compania a lansat pe cerul nocturn din Shanghai, ca pe o adevărată scenă, nu mai puțin de 3.281 de drone iluminate, care au definit, într-o imagine sugestivă, identitatea brandului și filozofia de design distinsă.

Numit sugestiv ”Genesis of Genesis”, show-ul a animat gradual imagini spectaculoase, inclusiv logo-ul companiei, grila generică utilizată pe toate modelele, dar și animații 3D ale lui G80 și GV80 - vorbim aici de un record mondial.

Mișcarea o urmează fidel pașii prin care Kia și-a redefinit identitatea în luna ianuarie. Cu acea ocazie, brandul sud-coreean a ridicat pirodrone în aer, care au lansat sute de focuri de artificii.

Show-ul aerian a fost o „ocazie specială de a ne implica cu publicul nostru și de a arăta despre ce este Genesis. Cu această performanță record, am adus la viață povestea și filozofia mărcii noastre pentru mulți consumatori chinezi ”

„Ziua de astăzi marchează începutul unui alt capitol îndrăzneț pentru Genesis”, a spus Jaehoon (Jay) Chang, director global al brandului Genesis. „Piața chineză joacă un rol esențial în dezvoltarea afacerii noastre globale și suntem foarte încântați să prezentăm luxl de nouă generație pentru China.”

x
x
x
x
x
x
x
x