Germanii confirmă, noua generație Panamera debutează pe 24 noiembrie

De Inna   |  14 Septembrie, 2023

Distribuie :

Oficialii Porsche anunță că pe 24 noiembrie curent urmează să ne cunoaștem cu noua generație a modelului Panamera. Actualmente, prototipurile sunt în faza de testare, în apropiere de Barcelona, Spania. 

Ne apropiem tot mai mult de lansarea celei de-a treia generație a lui Porsche Panamera. Potrivit oficialilor companiei germane, lansarea modelului va avea loc în cadrul Icons of Porsche Festival, eveniment organizat în Dubai.

x
x
x
x
x
x

Odată cu anunțul oficial, reprezentanții companiei au publicat și o serie de imagini, surprinse în teste. Se cunoaște că noul Panamera va fi oferit cu cel puțin patru motorizări plug-in hybrid. Noutatea este că germanii pregătesc un motor electric mai puternic, o nouă transmisie PDK cu 8 rapoarte, dar și o baterie cu o capacitate de 25.9 kWh.

x
x
x
x

În continuare, în ofertă vor fi incluse și versiuni cu motoare termice. Pentru a le păstra, inginerii Porsche au realizat o serie de modificări, ca propulsoarele să respecte normele de emisii Euro 7. De asemenea, constructorul din Stuttgart a adus și câteva îmbunătățiri la nivelul suspensiei. Toate detaliile tehnice urmează să le aflăm pe 24 noiembrie, în cadrul prezentării oficiale.