I-au spart mașina, iar proprietarul oferă 20.000 euro recompensă pentru a afla hoții!

De Redactor AE   |  11 Mai, 2021

Distribuie :

Sună bine, nu? Or poate că sună chiar prea bine pentru Moldova, având în vedere că suma recompensă depășește de cel puțin 10 ori, prejudiciul estimat orientativ. Cu toate astea, inițiativa e bună, cel puțin cât poliția doarme lin...rezolvăm lucrurile pe cont propriu. 

Se fură sistemele multimedia de pe BMW, cunoscute ca NBT sau NBT EVO, se fură volanele sport în trei spițe, se fură ceasurile de bord digitale. În Ministerul Afacerilor Interne despre asta se știe, la vamă despre acest lucru se cunoaște, peste tot toți știu, dar nimeni nimic nu face. Infractorii se plimbă liberi și practic în fiecare săptămână sparg mașini noi, BMW Seria 3, BMW Seria 5, X5 F15, X3, după 2013 sunt preferatele lor. 

Autoritățile dau din umeri și zic că în baza imaginilor camerelor de luat vederi nu se vede nimic și cu asta basta...aici s-au încheiat toate procedurile de urmărire penală, alte idei nu mai sunt, capcane nu se pot organiza, gata, aici se rezumă toată activitatea polițiștilor. 

În aceste condiții, proprietarul unui BMW Seria 5, victimă a hoților, a anunțat că oferă recompensă celor ce pot oferi careva informații care ar putea ajuta la stabilirea identității hoților. 

x
x
x