Iată cum arată noul BMW seria 5!

De Andrei Tabuica   |  12 Octombrie, 2016

Distribuie :

La doar cîteva zile pînă la lansarea oficială, noul BMW seria 5 a fost deconspirat. Mașina seamănă mult cu vîrful de gamă seria 7 de la care a împrumutat și partea tehnică.

Lansarea oficială al noului BMW seria 5 este programată pentru 13 octombrie însă, internauții au deconspirat mașina la doar cîteva zile pînă la eveniment. Din imagini putem observa că noua generație seamănă mult cu seria 7, am putea spune că este o copie doar că de dimensiuni mai mici.

bmw seria 5 2017

Totuși, designerii au retușat careva detalii conferindui mașinei un aspect mai dinamic. Printre motorizări se vor regăsi unitățile de 2 l volum diesel și benzină, motoarle în 6 cilindri de 3 l volum dar și propulsoare V8. Se vorbește că versiunea M5 va dispune de o herghelie de 600+ CP.

bmw seria 5 2017

Nu vor lipsi nici versiunile electrice sau hybrid. Ultimile, vor avea sub capotă motorul de 2 l volum agreagat la unul electric.

bmw seria 5 2017

Noul seria 5 va dispune standart de o cutie manuală în 6 rapoarte, opțional, va fi disponibilă și una automată, de nouă generație în 9 rapoarte.

Ce ține de interior, acesta ca și exteriorul, a preluat linia de design de la seria 7. Cu mai multe detalii revenim în curînd.