Iată primele imagini cu noul Volkswagen T7 practic complet decamuflat!

De Sergiu   |  31 Iulie, 2020

Distribuie :

Iată cum va arăta viitoarea variantă a venerabilei utilitare din gama Volkswagen, a șaptea generație Transporter. De-a lungul celor 70 de ani de prezență pe piața auto, modelul a reușit să fie îndrăgit pe toate continentele, aducând cu ea o serie de inovații nemaivăzute până atunci.

Din imaginile făcute disponibile de portalul Motor1.com, reiese că constructorul german a purces de ceva vreme la testarea unei noi generații Transporter. Un prototip al acesteia a fost spionat în Alpii Austrieci practic complet dezvăluit, lucru ce ne permite deja să ne facem o oarecare idee în ce privește linia de design adoptată. Unicele zone acoperite, sunt în jurul blocurilor optice; această mișcare e implementată pentru a păstra unele taine pentru prezentarea oficială.

La prima privire, se pare că unele detalii ale versiunii actuale au fost transferate noului model, însă acesta face parte cu siguranță, din noua filozofie de design a constructorului german. T7 ar trebui să aibă un coeficient aerodinamic mai bun, dacă ar fi să judecăm după linia frontală mai lină a caroseriei și forma netedă a acoperișului care se continuă în inserțiile aerodinamice din spate.

Modelul este încă în stadiul de dezvoltare, dovadă fiind echipamentele de teste și senzorii conectați la butucul roții, cât  și o serie de greutăți pentru a evalua comportamentul mașinii încărcate. Cel mai probabil, se va testa inclusiv noua arhitectură MQB ce va permite, în premieră, integrarea în masă a propulsiei electrice a modelului. Pe lângă aceasta, se crede că Transporter-ul va mai fi disponibil și pe motoare tradiționale, pe benzină și motorină. 

Corespunzător, ar trebui deja să  ne pregătim pentru lansarea noii versiuni apropiat, care va avea loc, cel mai probabil, anul viitor.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

 

 

Recomandate:

Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare - Photo
Diverse
Acest Dodge Challenger din 1970, vedeta filmului 2 Fast 2 Furious, a fost scos la vânzare

Exemplarul s-a păstrat într-o condiție de invidiat

Sergiu
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring - Photo
Noutăți
Audi RS4 Avant îl așteaptă zile grele. BMW a confirmat oficial noul M3 Touring

Audi RS4 Avant și Mercedes-AMG C63 Estate au primit în sfârșit un răspuns din partea bavarezilor. Oficialii din Munchen tocmai au confirmat zvonurile despre producția primului M3 Tour

Redactor AE
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal - Photo
Diverse
(VIDEO) Lexus LS400 versus Mercedes-Benz W140! Află cine va fi mai rezistent într-un impact frontal

Producătorii canalului de Youtube, ddKaba, au organizat o serie de crash teste în care cu ajutorul unei catapulte speciale ciocnesc frontal două vehicule. Într-unul dintre aceste teste au

Pavel
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8 - Photo
Noutăți
Zvonuri: Toyota ar fi sistat dezvoltarea și producția motoarelor V8

Presa niponă scrie că constructorul Toyota a oprit dezvoltarea și producția motoarelor V8, astfel că viitorii clienți a noii generații Lexus LC, se vor mulțumi doar cu unități V6 turbo.În co

Pavel