Imagini cu viitoarea generație Toyota Tundra au fost publicate pe internet!

De Pavel   |  18 Iunie, 2021

Distribuie :

Pickup-ul Toyota Tundra se pregătește de o generație nouă. Până astăzi am putut vedea doar unele elemente ale modelului nipon, prezentate în teasere de către constructor. Acum însă imagini din materialul video de promovare a vehiculului au fost publicate pe internet.

Mai exact, în imagini putem analiza noua Tundra în versiunea TRD Pro. Observăm că noua generație primește o grilă redesenată și blocuri optice moderne cu luminile de zi în forma literei T. În același timp vedem și câte trei becuri portocalii din față și la posterior, care sunt obligatorii pe teritoriul SUA, în cazul vehiculelor cu o lărgime care depășește 203 cm, fapt ce ne indică una dintre dimensiunile variantei TRD Pro.

Recent, Toyota a dezvăluit noi detalii tehnice despre viitoarea Tundra. Într-un tease în care este suprins capacul propulsorului, vedem inscripția iForce Max, care indică prezența benzinarului cu șase cilindri. Cel mai probabil pickup-ul va renunța la motorizarea V8, în favoarea unui sistem de propulsie hybrid care are la baza un V6 turbo de 3.5 litri volum. În cazul noului Land Cruiser 300, această motorizare oferă 415 CP și 650 Nm, fiind cuplată la o transmisie automată cu 10 rapoarte.

x
x
x