În 2026, Honda și Sony vor lansa un model pur electric

De Inna   |  17 Octombrie, 2022

Distribuie :

Piața auto devine tot mai darnică în ceea ce ține de modele cu zero emisii. Până și companiile care nu au niciun rol în industria auto, încheie parteneriate cu constructori de mașini și își dezvoltă propriile unități de transport. Un exemplu în acest sens ar fi parteneriatul dintre Honda și Sony. 

În 2026 va debuta un nou model cu zero emisii, care va fi construit în urma parteneriatului dintre Honda și Sony. Informațiile oficiale spun că cel mai probabil, acesta ar putea fi un model de serie pentru unul dintre cele două concepte prezentate, aici vorbim despre Vision-S (sedan) și Vision-S 02 (SUV).

Conform reprezentanților de la Honda și Sony, noul automobil ar urma să fie construit la o fabrică Honda, din SUA. Prin această ordine de idei, modelul ar putea fi lansat inițial pe piața americană. Mai târziu, în același an, automobilul cu zero emisii va debuta și pe piața niponilor. 

Prezentarea oficială a viitorului vehicul cu zero emisii pe care îl vor dezvolta cei de la Honda și Sony, se va desfășura în anul 2025.