În Moldova a fost scos la vânzare un BMW X5 E53 cu parcurs de doar 45 mii km! Reușești să-i ghicești prețul?

De Pavel   |  4 Aprilie, 2022

Distribuie :

Chiar dacă rar, totuși mașini interesante pe plaiul nostru apar cu regularitate. Fie că vorbim despre un model rar clasic, un exemplar tunat de un atelier celebru, un supercar sau o capsulă a timpului.

Astăzi vă prezentăm această descoperire, apărută recent pe un portal de vânzări auto online de la noi din țară. Celebrul BMW X5 în caroseria E53 a devenit pe parcursul anilor o mașină emblematică, îndrăgită de milioane de fani ai constructorului bavarez.

Ei bine, acest model poate fi văzut la noi în diferite versiuni și motorizări, însă exemplarul despre care vă povestim uimește prin altceva. Aici vorbim despre parcurs! Exemplarul scos la vânzare care se prezintă într-o stare impecabilă înregistrează la bord doar 45 mii de km.

x
x
x
x
x
x
x
x

 

Vânzătorul menționează că automobilul a fost cumpărat odată cu nașterea fiului său în 2006. Pe parcursul vieții, mașina a avut un singur proprietar, a fost deservită doar la dealerul oficial. Toate piesele sunt încă cele originale din uzină, SUV-ul nu a fost implicat în accidente și nici un element al caroseriei nu a fost vreodată revopsit.

Prețul este pe măsura exculivității mașinii. Pentru acest impresionant de bine păstrat BMW X5, din 2006, echipat cu celebra motorizare diesel de 3.0 litri volum, vânzătorul cere 26.000 de euro! Mult sau puțin, așteptăm să ne spui în comentarii!

UPDATE: Din păcate, se pare că anunțul de vânzare este un fake, mașina din poze de fapt fiind una din Crimeea cu un parcurs de 278.000 km!

Pentru că autorul avizului nu a indicat un număr de telefon am încercat să luăm legătura cu el prin intermediul mesajelor de pe platforma de vânzări. La început acesta a declarat că BMW-ul se află în Orhei și prețul nu se negociază, iar după ce i-am cerut VIN cod-ul mașinii și-a schimbat retorica și ne-a anunțat că vehiculul nu se mai vinde.