În Moscova a fost scoasă la vânzare replica lui Mercedes-Maybach GLS. Cu 100 de mii de euro mai ieftină decât originalul!

De Pavel   |  31 Martie, 2021

Distribuie :

În Moscova, a fost scos la vânzare un Mercedes-Benz GLS produs în 2021, care a fost transformat de tunierii locali în replica unui Maybach GLS. În ciuda faptului că specialiștii atelierului au folosit doar piese de schimb  originale, replica a fost estimată la un preț de 154.500 de euro, adică cu o 100.000 de euro mai ieftin decât mașina originală într-o echipare similară.

Tunerii au instalat barele de protecție, grila radiatorului și roțile cu design special, toate Maybach, comandate de la reprezentanța oficială. La interiorul replicii găsim aceleași scaune din spate separate cu suport retractabil pentru picioare și funcție de masaj, între care există o consolă centrală cu suporturi pentru pahare. În plus, specialiștii au dotat SUV-ul cu un wireless charger și emse pliabile originale de pe Maybach GLS.

Replica modelului de lux este echipată cu un benzinar turbo de 4.0 litri volum de 557 CP. Pe piața din Rusia, un astfel de motor nu este disponibil oficial pentru GLS. Potrivit anunțului, Maybach-ul tunerilor are un parcurs de numai 12 kilometri, adică viitorul proprietar se va alege cu o mașină practic nouă.

Atelierul de tuning este gata să vândă mașina la un preț de 13.340.000 de ruble, echivalentul a 154.500 euro, preț cu circa 46.000 de euro mai mare decât a unui Mercedes-Benz GLS original în versiunea de bază. În același timp, pentru un Mercedes-Maybach GLS, clienții din Rusia achită de la 16.150.000 de ruble, sau circa 187.000 de euro!

Potrivit tunerilor, Maybach-ul orginal într-o configurație similară cu cea construită de ei, costă cu 100.000 de euro mai scump.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x