În Moscova a fost scos la vânzare un Nissan Fairlady Z32 de 500 CP, cu un tuning care trezește nedumeriri

De Pavel   |  23 Noiembrie, 2020

Distribuie :

Nissan Fairlady Z32 este, de asemenea, cunoscut sub numele de 300ZX. Acesta într-adevăr un coupe japonez legendar, produs în perioada anilor 1983 - 2000. Chiar și unitățile stoc sunt în prezent o raritate, iar acest exemplar produs în 1984, care a primit o caroserie tunată în 2008, este cu adevărat o mașină exotică.

În prezent, vehiculul unic a fost scos la vânzare în Moscova pentru 900 de mii de ruble, echivalentul a circa 10.000 de euro. Sub capota acestuia se află o unitate VG30DETT, de 3.0 litri volum cu două turbine Garett, capabilă să dezvolte 500 CP. 

Pe lângă motorul tunat, a fost instalat un ambreiaj ceramic dublu, frâni marca Brembo și o evacuare sport, care potrivit proprietarului are un suntem impresionant.

La exterior, legendarul 300ZX va putea fi recunoscut doar de fanii JDM. Asta din cauza că acesta arată absolut diferit de mașina care a ieșit pe porțile uzinei. Vehiculul a primit o caroserie modificată radical, faruri LED și stopuri aftermarket, care sincer vorbind nu îți oferă senzația unui tuning de calitate.

Interiorul a fost integral retapițat cu piele eco, a fost instalat un sistem audio aftermarket cu mai multe componente marca Pioneer.

Vânzătorul menționează că toate modificările l-au costat circa 4 milioane de ruble rusești, iar în anul 2010, acest Nissan Fairlady Z32 a câștigat premiul mare la expoziția de tuning din orașul Irkutsk. Cu siguranță și în prezent acesta ar fi discutat la evenimentele auto, însă cel mai probabil ar fi mai mult criticat pentru modificările deja învechite.

x
x
x