În sfârșit! A fost confirmată data Salonului Auto de la Munchen ediția 2023

De Inna   |  25 Ianuarie, 2023

Distribuie :

Organizatorii Salonului Auto de la Munchen au confirmat că ediția din acest an se va desfășura! La momentul actual, și-au confirmat prezența producători precum BMW, Volkswagen, Mercedes-Benz și mărcile chinezești BYD și FAW.

Cunoscut ca Salonul Auto de la Frankfurt, acesta s-a mutat în 2021 la Munchen și a devenit IAA Mobility 2021. Tot atunci, evenimentul a reușit să adune 400.000 de vizitatori din 95 de țări, 744 de expozanți și 3.500 de jurnaliști. De asemenea, evenimentul a găzduit peste 100 de premiere la acel moment. 

Acum se cunoaște că organizatorii evenimentului au confirmat desfășurarea ediției din acest an. Mai mult decât atât, sunt și primii producători pe listă care și-au confirmat prezența la eveniment. Vorbim despre BMW, Volkswagen, Ford și chinezii de la BYD și FAW. Sunt așteptați și cei de la Renault și Dacia, deși încă nu și-au confirmat prezența. 

Iar pe lângă producătorii auto, la ediția din acest an sunt invitați și mai mulți furnizori cunoscuți din industrie, inclusiv Bosch, Continental, Magna, Mahle, Siemens și Webasto.