Încă un accident tragic, între un automobil și un camion, în această seară! Șoferul unui Volvo a murit

De Sergiu   |  6 Aprilie, 2021

Distribuie :

Un alt accident terifiant, cu implicarea unui autoturism și a unui autocamion a avut loc în această seară. Potrivit poliției, impactul s-a produs în jurul orelor 18:30, pe traseul R20 în preajma s.Cinișeuți raionul Rezina. 

La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, conducând unitatea de transport de marca Volvo, care se deplasa din direcția satului Cinișeuți r.Rezina, a ignorat cerințele indicatorului 2.1 din RCR și deplasându-se  pe un drum secundar, nu  s-a asigurat și nu a cedat trecerea, iar ca urmare a fost tamponat lateral de către un camion de tonaj mare de model DAF XF care tracta o remorcă.

Autocamionul se deplasa regulamentar, având prioritate. 

Din nefericire, până la sosirea ambulanței conducătorul automobilului  de model Volvo, în urma traumelor primite, a decedat.

Conducătorul autocamionului a fost supus testării alcoolscopice, acesta nu era în stare de ebrietate.

Amintim că, la o distanță de câteva minute, în comuna Budești, mun, Chișinău, s-a produs un accident similar, cu implicarea unui camion și unui autoturism, Din păcate, și acesta s-a soldat cu un deces.

O Dacia care staționa pe acostament, spulberată de un camion, la Budești. Un tânăr a decedat
Un tragic accident s-a produs în această seară la ieșirea din comuna Budești, municipiul Chișinău. Un tânăr a decedat, o altă persoană a fost transportată la spital. Tragedia a avut loc
AutoExpert