Întreg tirajul GMC Hummer EV pentru 2021, rezervat, în mai puțin de o oră!

De Sergiu   |  23 Octombrie, 2020

Distribuie :

Se pare că supremația vehiculelor Hummer în off-road a rămas adânc impregnată în conștiința americanilor, astfel că reîncarnarea electrică a acestuia a fost așteptată cu sufletul la gură de fanii mărcii. Lansarea modelului, după un deceniu în care întregii lumii i-a lipsit Hummer-ul a avut parte de o primire călduroasă, or, o legendă americană revine, fie și sub altă formă.

Se pare că o combinație de mândrie pentru tot ce e american, dar și promisiunile constructorului a făcut ca întreg tirajul pentru anul viitor să fie rezervat, aproape instant! 

După cum se menționa anterior, pentru plasarea precomenzii și înregistrarea în rând, viitorii clienți sunt nevoiți să achite 100 dolari. Ediția specială de lansare are  un preț destul de însemnat - minim 112.595 $ SUA, care vine însă cu o serie de bonusuri și o echipare generoasă, primind trei motoare electrice cu o eficiență combinată de 1.000 CP și o autonomie de peste 560 km, fiind de fapt cea mai potentă variantă disponibilă.

Chiar dacă nu toate rezervările se vor materializa în procurări, premisele sunt deja foarte favorabile pentru Hummer. Astfel, spre rezervare sunt disponibile acum doar alte trei versiuni ale Hummer EV, ce au performanțe mai temperate însă, dar și vor veni însă mult mai târziu pe piață decât Edition 1. În acest sens, viitorii clienți trebuie să se înarmeze cu răbdare, or, încă un an îi desparte de momentul când vor putea deveni posesori în toate drepturile a modelului.