Italienii pregătesc o reinterpretare modernă a legendarului Lancia Stratos

De Inna   |  17 Martie, 2023

Distribuie :

Italienii de la Lancia au publicat o imagine teaser cu un viitor concept. Potrivit indiciilor, trebuie să ne așteptăm la o reinterpretare modernă a legendarului Lancia Stratos. Conceptul urmează a fi dezvăluit în luna aprilie. 

După un deceniu de izolare, italienii de la Lancia s-au activizat și au anunțat despre planurile mărcii pentru următoarea perioadă. De exemplu, anul trecut s-a anunțat conceptul Pu+Ra Zero, care reprezintă o machetă ce anunța revenirea mărcii italiene pe plan internațional. Mai mult, oficialii mărcii au vorbit și despre alte trei modele noi, pe care le va lansa până în 2028 și care desigur vor fi pur electrice. 

Mai nou, Lancia prezintă un alt teaser cu un alt concept, care va fi prezentat în cadrul evenimentului special Emozione Pu+Ra din aprilie, organizat chiar de către marca italiană. Noul concept încă nu are o denumire, sau cel puțin aceasta nu a fost dezvăluită. Mai multe detalii de ordin tehnic și nu doar, le vom afla pe 15 aprilie curent. 

Reamintim că primul model de serie al mărcii italiene va fi lansat în 2024, vorbim despre Ypsilon. Ulterior va debuta și primul SUV al mărcii în 2026. Iar în 2028 va debuta noua generație Delta.