Kia Stinger ar putea fi scos din producție anul viitor!

De Inna   |  23 Octombrie, 2022

Distribuie :

Potrivit ultimilor informații, lansate chiar de reprezentanții din Coreea de Sud, afirmă că producția modelului Kia Stinger ar putea lua sfârșit în luna aprilie a anului viitor. Motivul ar fi nivelul vânzărilor care nu a fost conform așteptărilor. 

Kia Sportage a fost lansat încă în anul 2017. Odată cu lansarea acestuia, automobilul a obținut multe laude de la jurnaliștii din domeniu. Din nefericire, modelul nu a putut înregistra același succes și în rândul clienților. Asta se întâmplă în ciuda tuturor schimbărilor aduse modelului de către inginerii Kia. Aici vorbim chiar și despre lansarea unei versiuni facelift, prin intermediul căreia a fost crescută puterea motorului. 

Prin urmare, viitorului lui Kia Stinger este unul incert. Până și o publicație din Coreea de Sud afirmă că acest model va ieși din producție în luna aprilie din 2023. Marca asiatică încă nu a oferit un comentariu cu privire la această situație. 

Motivul principal al părăsirii liniei de asamblare ar fi cererea slabă din partea clienților, inclusiv pe piața locală. De exemplu în luna septembrie, Kia a reușit să vândă doar 1.499 de exemplare Stinger în Coreea de Sud.