Land Rover Defender SVX ”Spectre” - mașina din filmul cu James Bond este scoasă la vânzare

De Redactor AE   |  15 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Pentrul pelicula din 2015, au fost construite doar 10 astfel de modele, pentru divizia Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, și toate poartă semnătura Bowler. Or se poate spune că purtau, așa cum nu chiar toate au scăpat intacte după filmări. 

Unul dintre cele mai bune și perfect operaționale va fi scos la vânzare, iar fanii lui James Bond vor trebui să se grăbească pentru a putea pune mâina pe el. Afară de faptul că e un model ce nu se mai produce, Defender 110, a primit și îmbunătățiri semnificative, cum ar fi roțile de 37 de inch, suspensie îmbunătățită, lift kit, amoritzoare Bilstein, aripi evazate, roof rack, roll cage pentru protecția ocupanților din interior, lumini adiționale, bara față, scaune Recaro cu centuri cu prindere în 4 puncte, troliu Warn, snorkel, protecție rocker guards și bash plate și chiar frână de mâină hidraulică!

Deci nu e doar un kit de exterior pentru a părea bad boy, ci un vehicul bine preparat pentru drumeții în afara asfaltului. Și motorul diesel, de 120 de cai putere a fost modificat să producă până la 185 CP și 500 Nm de cuplu motor. 

Este greu de spus cât ar putea încasa compania din vânzarea acestui exemplar, însă pentru a vă face o idee, aflați că un model accidentat s-a vândut pentru 115.000 de euro, iar unul bunicel, pentru 365.000 de lire sterline!

Aici, găsești link-ul către exemplarul licitat. 

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x