Luca di Montezemolo vine cu veşti proaste legate de starea lui Schumacher: A fost un pilot fantastic! Ce vrea

De Redactor AE   |  5 Februarie, 2016

Distribuie :

Luca di Montezemolo, fostul şef Ferrari, a inflamat presa internaţională după o declaraţie lacunară prin care lasă de înţeles că starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, s-a înrăutăţit, informează gandul.info. citat de ziarulnational.md

Express.co.uk a publicat, în exclusivitate, joi după-amiază, declaraţia lui Montezemolo: „Am veşti despre Michael Schumacher, dar, din păcate, nu sunt bune”. Cu toate că fostul şef Ferrari a refuzat să dea detalii exacte cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher, acesta a declarat: „Viaţa este o ciudăţenie. A fost un pilot fantastic şi a avut un singur accident în carieră, în 1999".

Contactată de presa mondială, Sabine Khem, purtător de cuvânt al lui Michael Schumacher, a refuzat să ofere informaţii privitoare la starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Amintim că faimosul pilot de F1, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel în data de 29 decembrie a lui 2013.

El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul într-o altă piatră. Pilotul neamţ fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie a fost externat şi mutat în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

La jumătatea lunii decembrie, în 2015, Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher în perioada în care pilotul german de Formula 1 câştiga 7 titluri mondiale, a povestit presei germane că i s-a interzis să-l viziteze pe fostul său client: ”Corinna (n.red. - soţia lui Schumacher) mă împiedică să am orice contact cu Michael. Am încercat de zeci de ori să obţin permisunea de a-l vizita, dar de fiecare dată fără succes. Situaţia este teribilă pentru mine. Şi familia mea suferă. Familiile noastre au fost foarte apropiate timp de 25 de ani, iar acum nimeni nu înţelege ce se întâmplă”.

sursa: ziarulnational.md