Mazda CX-5 ar putea primi o nouă generație! În gama de motorizări ar putea fi inclusă o versiune hibridă

De Inna   |  30 Mai, 2023

Distribuie :

Cele mai recente informații susțin că modelul CX-5 al niponilor de la Mazda ar putea obține o nouă generație. Există probabilitatea ca să facem cunoștință cu aceasta în anul 2025. Ba mai mult, se vehiculează și despre faptul că în gama de motorizări ar putea apărea un sistem de propulsie hibridă. 

Anul precedent, modelul CX-5 a fost unul popular în rândul clienților, în contextul în care au fost comercializate tocmai 365.000 de unități. Datorită acestui fapt, automobilul devine cel mai popular model din portofoliul Mazda. În pofida acestui fapt, în spațiul online ar fi apărut mai multe speculații precum că modelul s-ar afla într-un pericol. 

Iată că acum e momentul ca aceste zvonuri să fie dezmințite. Potrivit publicației Drive, Mazda lucrează la a treia generație CX-5, cu care ar urma să facem cunoștință în 2025. Cel mai probabil că niponii vor păstra configurația actuală. 

Noutatea este că pe lângă motorizările convenționale, în gama și-ar putea face apariția și o versiune hibridă. Sistemul hibrid va fi similar cu cel prezent pe Toyota RAV4 sau Corolla Cross. Astfel, în cazul unei generații noi, modelul va fi comercializat alături de actualele modele precum CX-50, CX-60 și CX-90.