Mercedes publică primele imagini oficiale cu noua generație C-Class

De Pavel   |  15 Februarie, 2021

Distribuie :

Mercedes publică primele imagii teaser cu noua generație C-Class alături de sloganul ”Îmbunătățește zona ta de confort”! Constructorul german scoate în evidență o serie de elemente de design, dar și silueta versiunii break, a modelului care va fi prezentat în data de 23 februarie.

În prima imagine aflăm că noul C-Class W206 primește farurile cu un nou design, folosit în cazul nouilor E-Class și S-Class. Nimic de mirare aici, pentru că cei de la Mercedes deja au făcut tradiție din asemănarea izbitoare a celor trei modele din gamă.

În comunicatul său de presă, constructorul din Stuttgart menționează că noul C-Class va fi un amalgam de elemente de design. Cu alte cuvinte, berlina va avea un caracter sport, dar totodată orientat spre confort, lucruri ce oarecum se contrazic. La fel nu sunt uitate nici trăsăturile esențiale ale erei în care trăim, unde domină eficiența și tehnologizarea.

În această ordine de idiei, lista de tehnologii a lui C-Class W206 are în frunte noua generație a sistemului de infotainment MBUX, cu un display mare de 12.8 inch pe controla centrală, exact ca în S-Class W223. Acesta implică numeroase funcții grație cărora, inginerii constructorului au reușit să elimine în noul S-Class 27 de butoane fizice, printre și cele ale sistemului de climatizare.