Mini Countryman are o nouă ediție specială! Propune o serie de noutăți la exterior

De Inna   |  2 Iunie, 2023

Distribuie :

În continuare, britanicii sunt preocupați de seria edițiilor speciale pentru modelele din portofoliu. De această dată, facem cunoștință cu Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition. Noua ediție oferă o serie de noutăți la exterior, cea mai importantă fiind tema bicoloră. 

Cea mai curioasă noutate este tema bicoloră pe exterior, care are nuanțele alb/gri cu accente portocalii. De asemenea, avem o serie de elemente vopsite în negru, inclusiv mânerele portierelor. Până și jantele au nuanța neagră. 

x
x
x
x
x
x
x
x

Culoarea neagră persistă și în interior, unde producătorul a pregătit scaune îmbrăcate într-o combinație de piele neagră și microfibră. Tot în habitaclu regăsim ornamente negre cu finisaj lucios, embleme Uncharted pe volan și pe praguri. 

x
x
x
x
x

Sub capotă, se regăsește un propulsor turbo de 2.0 litri volum, alimentat cu benzină, care dezvoltă 178 CP. Propulsorul funcționează în ansamblu cu o transmisie automată și tracțiune integrală. Astfel, 100 km/h se ating în 7.3 secunde, iar viteza maximă este limitată la 222 km/h. 

Oficialii britanici încă nu au precizat dacă noua ediție se va produce într-un număr limitat de exemplare.