Nissan declară că viitorul Qashqai nu va deveni electric, dar va oferi versiuni hybrid, inclusiv o variantă PHEV!

De Pavel   |  5 Decembrie, 2019

Distribuie :

Nissan Qashqai este unul dintre cele mai îndrăgite SUV pe piaț din Republica Moldova. Acesta împarte locurile de top al vânzărilor în segmentul crossoverelor cu Renaul Kadjar și Kia Sportage.

Actuala generație a fost prezentată în anul 2013, iar în 2018 modelul nipon a primit un facelift radical. Între timp, inginerii și designerii Nissan pregătesc o nouă generație Qashqai. Portivit primelor rapoarte, modelul ar urma să fie expus în premieră la finalul anului 2020.

De această dată, japonezii pregătesc un design modificat, un interior dotat cu ultimele tehnologii moderne și versiuni hybrid.

Reprezentanții companiei Nissan au declarat în urmă cu câteva luni că viitoarea generație Qashqai nu va avea versiune electrică! Pentru segmentul vehiculelor electrice, niponii vor construi un model absolut nou.

Viitoarea generație Nissan Qashqai, va fi construită pe o variantă îmbunătățită a platformei CMF. Astfel, japonezii spun că vor pregăti atât o versiune echipată cu sistemul ePower, cât și o variantă cu un sistem plug-in hybrid disponibil deja în gama Mitsubishi.