Nissan GT-R AMS cu peste 2000 CP este campion pentru a doua oară (VIDEO)

De Redactor AE   |  25 Iunie, 2015

Distribuie :

Când vine vorba de Nissan GT-R R35 toţi ştiu că avem în faţă un campion incontestabil, care a îngenuncheat o droaie de supercaruri de renume mondial. Însă, ce ai spune de un GT-R capabil să trimită pe roţi cam 2000 de cai putere?! Iată că şi pentru acesta s-au găsit rivali, chiar dacă îi poţi număra pe degete, totuşi, o cursă de drag le-a fost dedicată doar lor, pasionaţilor de mii de CP. 

Iar la acest capitol, Nissan-ul GT-R R35 AMS, preparat de Alpha Omega, este campionul de anul trecut, pe care cei mai noi pretendenţi la titlu vor trebui să îl înfrunte. Printre aceştia se numără şi un Audi, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Huracan, dar şi un Dodge Viper.

Unitatea V6 de 3.8 litri a fost modificată substanţial, pe lângă faptul că a fost mărit volumul camerelor de ardere până la 4000 cmc. Puterea totală trece de pragul celor 2000 de cai putere, cei de la Alpha Omega fiind destul de modeşti nu s-au plictist în numărarea exactă. Mai ales că puţine standuri Dyno rezistă la mai mult de 1300 cai putere :D .

sursa: autoevolution.com