Noi imagini teaser cu viitorul Hyundai Bayon, ce se vrea cel mai accesibil SUV din gama europeană

De Sergiu   |  20 Ianuarie, 2021

Distribuie :

Bayon, viitorul SUV subcompact de la Hyundai este aproape gata de debut. Primele imagini ale modelului au fost expuse pentru prima dată în toamna anului trecut, dar odată cu apropierea lansării, tot mai multe informații devin disponibile.

Modelul va deveni cel mai accesibil crossover a companiei de pe piața europeană, fiind mai compact și cu un preț mai redus decât Hyundai Kona. Bayon se va lansa pe piață în prima jumătate a acestui an, dar pentru moment, compania a publicat noi teasere care dezvăluie parțial elemente ale opticii față și spate.

Potrivit filosofiei, Hyundai Bayon este menită să devină o versiune cross a modelului i20, dar cu un aspect original cu elemente de design reminiscente de modelele anterioare și prezente ale mărcii. SUV-ul subcompact nu va dispune însă de tracțiune integrală, lucru natural pentru un astfel de autovehicul.

Noul model va fi un SUV de segment B, un entry-level a cărui lansare este programată în următoarele săptămâni. Numele său este inspirat de orașul Bayonne, localizat în sud-vestul Franței și va fi mesagerul noii identități de design  “Sensuous Sportiness”.

Hyundai a dezvăluit numele viitorului său SUV compact care va concura cu Nissan Juke și Volkswagen T-Roc
Hyundai planifică lansarea unui nou SUV de segment B, care ar trebui să apară pe piața din Europa la mijlocul anului 2021. Viitorul model al concura cu Ford Puma, Nissan Juke și Volkswagen T-Roc.
AutoExpert