Noroc urmat de ghinion pentru un britanic! A distrus un Mitsubishi Lancer Evo IX, la doar o zi după ce l-a câștigat la loterie

De Sergiu   |  30 Aprilie, 2021

Distribuie :

Norocul e un fenomen deocheat, care nu se reține prea mult la o singură persoană. Un exemplu viu în acest caz este experiența britanicului Adam Griffiths, care și-a distrus mașina proaspăt câștigată.

Ei bine, marele premiu pus la bătaie de organizatori a fost un Mitsubishi Lancer Evolution IX în specificație britanică. Modelul, echipat cu un motor turbo de 2.0 litri volum, dezvoltă 320 CP și dispune de o transmisie manuală cu șase trepte. 

Exemplarul oferit drept cadou mai dispunea și de o serie de recizelări, de genul splitter-ului frontal și jantelor pe negru. Din spusele organizatorilor, Lancer-ul de 15 ani avea la momentul înmânării noului stăpân un parcurs de 112.000 de kilometri. Pe deasupra bărbatul a mai primit 1.000 de lire sterline pentru înlăturarea ulterioară a unor defecte.

Din păcate, britanicul nu a reușit să se bucure de premiu. La doar o zi după ce a primit mașina, aceasta a fost implicată într-un accident grav, în urma căreia Lancer-ul s-a ales cu deteriorări grave. Impactul a fost atât de grav încât mașina a fost declarată daună totală. 

Chiar dacă bărbatul nu a avut de suferit careva traume fizice de pe urma accidentului, cu siguranță că regretă pierderea mașinii de care nici nu a reușit să se bucure. Easy Come, Easy Go.