Noua generație BMW Seria 5 este dezvăluită în primele imagini

De Inna   |  12 Ianuarie, 2023

Distribuie :

Designul noului sedanul Seria 5 a fost dezvăluit în primele imagini publicate în rețea. Astfel, putem observa că noua generație ce va debuta în acest an, va păstra designul mai mult clasic și nu va obține grilele radiatorului uriașe. 

Cea de-a opta generație a sedanului Seria 5, va primi indicele de caroserie G60. Debutul noii generații este programat pe parcursul anului curent. Apropo, anume în această generație va apărea și prima versiune electrică. 

La momentul actual, noua generație este testată și chiar a fost observată pe străzile din Germania. Și în pofida faptului că producătorul a camuflat automobilele, unii au reușit să creeze primele imagini cu designul aproximativ. 

Gama de motorizări va fi suplinită cu un sistem de propulsie hybrid, apropo în această versiune cel mai probabil că va fi realizat modelul de performanță BMW M5. În gamă va rămâne motorizarea plug-in hybrid și în premieră va apărea versiunea pur electrică BMW i5. Cel din urmă va fi disponibil cu tracțiune spate și cu o capacitate de 340 CP sau cu tracțiune integrală și 544 CP. Iar autonomia versiunii electrice va trece de 550 km.