Noul Audi RS e-tron GT Ice Race Edition va fi dedicat pieței din Europa și va fi replicat în doar 99 exemplare

De Inna   |  15 Septembrie, 2023

Distribuie :

Cu patru luni în urmă, Audi celebra 40 de ani de la fondarea diviziei Audi Sport. Cu această ocazie, oficialii germani au prezentat un concept nou, care are la bază modelul pur electric RS e-tron GT. 

Repreƶentanții mărcii afirmă că doar 99 de clienți vor putea să-și cumpere o ediție specială inspirată de acel prototip. Numele ediției este Audi RS e-tron GT Ice Race Edition, după celebra cursă GP Ice Race, organizată pe perioada iernii în Zell am See, Austria.

x
x
x
x

Ediția specială are pe caroserie aplicat un camuflaj, pe lângă nuanța Florett. Lista de dotări include și un plafon negru, din carbon și jante negre, cu diametrul de 21 de inch. Pentru interior, germanii au pregătit inserții Diamond Silver pentru scaune, tapițerie din piele neagră, cusături mov și un volan îmbrăcat în piele, și Alcantara.

Din punct de vedere tehnic, ediția specială nu aduce nicio modificare. Automobilul în continuare este echipat cu două motoare electrice, care dezvoltă 645 CP, în timp ce bateria are o capacitate de 83.7 kWh. În aceste condiții, autonomia poate ajunge până la 487 km. 

Noul RS e-tron GT Ice Race Edition dezvoltă 100 km/h timp de 3.3 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.