Noul BMW X5 facelift a fost „trădat” în noi imagini. Blocurile optice în prim plan!

De Inna   |  8 Februarie, 2023

Distribuie :

Constructorul bavarez de automobile publică un clip video oficial, drept teaser, în care dezvăluie parțial aspectul faceliftului SUV-ului X5. Apropo, ultimile imagini confirmă că noua generație a lui G05 va obține grile iluminate. 

În viitorul apropiat, SUV-ul X5 va obține un facelift. La momentul actual, mai multe prototipuri au fost surprinse în cadrul testelor. Iar până la prezentarea oficială, nu avem decât să ne delectăm cu noul teaser video publicat de constructorul de la Munchen. 

Noul clip ne confirmă că viitorul BMW X5 facelift va primi, printre altele, faruri/stopuri revizuite, o grilă frontală iluminată și un spoiler față nou. Pe interior, cum și era de așteptat, va fi prezent Curved Display, care integrează atât ecranul de 12.3 inch al instrumentarului digital de bord cât și display-ul de 14.9 inch al sistemului multimedia. Cel mai probabil că va fi revizuit și bordul. 

Dacă să analizăm informația disponibilă la acest moment, versiunea M50i va fi înlocuită cu M60i. În continuare va fi disponibil propulsorul V8 de 4.4 litri volum, twin-turbo. Doar că, acesta va fi recalibrat și va funcționa alături de o unitate electrică. În aceste clipe, bavarezii nu au comunicat o dată concretă când să așteptăm prezentarea oficială.