Noul Hyundai Accent își schimbă radical exteriorul! Au fost publicate primele imagini teaser

De Inna   |  14 Februarie, 2023

Distribuie :

Noua generație a lui Hyundai Accent va obține un design revizuit și va avea un exterior original. Producătorul susține că versiunea de top al noii generații va fi dotată cu un propulsor turbo, ce va oferi 160 CP. 

Cea de-a 6-a generație a lui Hyundai Accent a fost dezvăluită în primele imagini teaser. Modelul va debuta fie în aprilie, fie în luna mai a anului curent. Iar la scurt timp, automobilul va fi disponibil spre vânzare. Informația este confirmată chiar de către oficialii mărcii. 

În imagini, modelul e semnat ca Hyundai Verna, anume sub această denumire automobilul este cunoscut în India, China și alte țări. Și chiar dacă automobilul a fost afișat în noile imagini parțial, este ferm că designul se va modifica radical. Producătorul va adapta stilul Sensuous Sportiness. 

De asemenea, se cunoaște că în echiparea de bază, noul Accent va fi oferit cu un propulsor de 1.5 litri volum, în configurații de 115 și 160 CP. În cazul primei configurații, propulsorul va funcționa în ansamblu cu o cutie mecanică în 6 trepte, iar cea de-a doua configurație - transmisie mecanică cu 7 trepte și ambreiaj dublu.