Noul Mercedes-AMG SL va debuta deja pe 28 octombrie, până atunci producătorul a publicat un nou teaser

De Inna   |  22 Octombrie, 2021

Distribuie :

Oficialii de la Mercedes-AMG au publicat ultima imagine cu viitorul SL, al cărui debut este planificat pentru 28 octombrie. Se întâmplă după ce oficialii au publicat alte imagini cu interiorul viitorului model încă la mijlocul lunii iulie. 

Pentru prima dată din 1989, decapotabila germană revine la o configurație 2+2, dar scaunele spate par să fie acolo mai mult pentru un spațiu de depozitare.

Acum însă, germanii s-au inspirat de la S-Class, în special display-ul central de dimensiuni generoase. Apropo, poziția ecranului poate fi ajustată pentru a reduce orice reflexie atunci când plafonul este coborât. 

Acum, producătorul ne oferă posibilitatea să vedem o altă imagine cu interiorul și să-l apreciem din mai multe puncte de vedere. În aceasta se poate observa mai clar forma gurilor de ventilație, benzile cu lumină ambientală și instrumentarul digital de bord, cu ecran de 12.3 inch.

Odată cu lansarea ultimii imagini, producătorul a confirmat că noul SL va fi disponibil și cu tracțiune integrală, iar gama de motorizări încă nu a fost făcută publică. Sunt șanse mari ca portofoliul să includă și o versiune plug-in hybrid. La momentul actual nu ne rămâne decât să așteptăm prezentarea oficială unde vor fi deconspirate și toate detaliile tehnice.